Home Συμβουλές

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Αν τα χρήματα δεν σας έρχονται όπως εσείς θέλετε ,αν τα κέρδη στην επιχείρησή σας είναι στάσιμα ή συνεχώς λιγοστεύουν ,ζητήστε να σας προμηθεύσουμε μία ή περισσότερες πέτρες ή σύμβολα πλούτου .Αν θα δείτε αλλαγές προς το καλύτερο ,μην τολμήσετε να το θεωρήσετε σύμπτωση. όλες οι πέτρες έρχονται σε εσάς ενεργοποιημένες .

ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ,ΑΦΘΟΝΙΑ

Ένας ιδιαίτερος λίθος για τους λάτρες του χρήματος .Προσελκύει πλούτο και ευημερία όταν χρησιμοποιηθεί σωστά από τον κάτοχό του .Η γωνιά του πλούτου είναι το αγαπημένο του μέρος και εκεί θα πρέπει να βρίσκετε [αριστερό άκρο σε σχέση με την πόρτα της εισόδου].Πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε αλλαγές στα οικονομικά σας που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν .Για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τα οικονομικά σας μπορείτε να βάλετε μαζί και νομίσματα feng-shui .

ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ, ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ  ΓΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

Η αγαπημένη πέτρα για όλους όσους έχουν καταστήματα ή επιχειρήσεις .Αν τοποθετήσετε ένα μαλαχίτη μέσα στο ταμείο σας ,να είστε βέβαιοι πως θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται κατακόρυφα .Φέρνει πλούτο και ευημερία και είναι ιδανικός λίθος για ευνοική κατάληξη σε κάθε αγοραπωλησία .αν θέλετε να φορέσετε τον μαλαχίτη ,συνιστάται η αριστερή πλευρά του σώματος,επίσης ενισχύστε την ενέργεια αυτή με ένα γυρίνο ,ή ένα βούδα .

ΖΑΦΕΙΡΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις η πέτρα αυτή.Πέτρα γνωστή από τα πολύ παλιά χρόνια και είναι αντάξια της φήμης της .Είναι η αγαπημένη πέτρα των βασιλιάδων ,ωραιότατη και σπανιότατη. Προσελκύει πλούτο,δύναμη και δόξα.Αυξάνει την ευημερία κα τα κέρδη .Πρέπει να είναι συνεχώς σε επαφή με το σώμα σας .Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που την έδεναν πάνω σε πολύτιμα κοσμήματα,δεν χάνει ποτέ κανείς έχοντας στην κατοχή του ένα ζαφείρι.

ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ

Πέτρα δύναμης ,πλούτου και απόλυτης εξουσίας.Ελκύει το χρήμα σαν μαγνήτης,όπως και όλα τα βλέμματα πάνω στον κάτοχό του.Από την αρχαιότητα το φορούσαν μόνο ιερείς και βασιλιάδες ως ένδειξη μοναδικότητας.Δεν επιτρεπόταν να φορεθεί από κοινούς θνητές,αλλά δεν είχε και τη δυνατότητα να αποκτήσει σμαράγδι.θεωρείται ικανότατος θεραπευτής όλων των παθήσεων των ματιών .

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Είστε δεν είστε ερωτευμένοι ,βρίσκει ή όχι ανταπόκριση ο έρωτάς σας ,εφοδιαστείτε με τις πέτρες του έρωτα .

ΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ

Ο ρόζ χαλαζίας είναι η πέτρα της αγνής αγάπης.Οι δονήσεις του είναι τόσο έντονες ,που θα αναγνωρίσετε αμέσως ποιά πέτρα είναι για εσάς .Τοποθετήστε την στην γωνιά του έρωτα ,είναι η πίσω δεξιά γωνιά από την πόρτα εισόδου του σπιτιού ,οι καλύτερες θέσεις όμως είναι δίπλα στο κρεβάτι σας μαζί με μια παιωνία για προσέλκυση συντρόφου ,οι ένα ζευγάρι παπάκια για παντοτινή πίστη ανάμεσα στο ζευγάρι,η καλύτερα σε σχήμα καρδιάς επάνω σας ,και η αγάπη πολύ σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα σας .

ΜΑΓΝΗΤΙΤΗΣ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.

Το όνομά του τα λέει όλα.Οι ιδιότητές του ακόμα περισσότερο.Φορέστε τον επάνω σας και μαγνητίστε τον έρωτα της ζωής σας .

ΣΟΥΓΙΛΙΤΗΣ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ

Αποκτήστε τον για να αποκτήσετε τον έρωτα σας.Ο σουγελίτης είναι μία από τις δυνατότερες πέτρες της αγάπης .Προσελκύει την πνευματική αγάπη ,φέρνοντας την ενέργεια της μωβ ακτίνας στη γη,ανοίγοντας και ευθυγραμμίζοντας όλα τα τσάρκα .Μας βοηθάει η πέτρα αυτή να γνωρίσουμε τον πραγματικό μας εαυτό και παράλληλα να ανακαλύψουμε το τι θέλει πραγματικά ό σύντροφός μας από εμάς.Τοποθετείται κοντά στην καρδιά.

ΤΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

ΡΟΖ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ

Για δυνατές συγκινήσεις ,αν είστε άτομα που ψάχνετε δυνατές συγκινήσεις ,πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσετε μια ρόζ τουρμαλίνα .Η πέτρα αυτή προσελκύει την αγάπη και τα έντονα πάθη .Μας βοηθά αρχικά να αγαπήσουμε και να αποδεχθούμε τον εαυτό μας και μετά να μας αγαπήσουν και οι άλλοι. Τοποθετείται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος ,αλλά λειτουργεί καλύτερα κοντά στην καρδιά.

ΚΟΡΝΕΟΛΗ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ

Απογειώνει το σεξ. Μια κοκκινοπή πέτρα που οι Αιγύπτιοι φορούσαν για να προωθεί την ειρήνη και χαρίζει αυτοπεποίθηση στους ντροπαλούς .Η βασική της ιδιότητα είναι να διεγείρει τις σεξουαλικές ορμές.Φορέστε την αν νιώθετε κάμψη ή χαρίστε τη στο σύντροφό σας και απογειώστε τον.

ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ

ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΑ ,Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Αυτή η εύθραστη πέτρα μπορεί να δημιουργήσει γύρω σας ένα ισχυρό προστατευτικό πεδίο,να μετατρέψει την αρνητική ενέργεια σε θετική και να σας φέρει την γαλήνη .Αποκτήστε την και προστατέψτε την αύρα σας. Τραβάει επάνω της η πέτρα αυτή όλη την αρνητική ακτινοβολία και την άσχημη αύρα,αποτρέποντάς τες να πάνε στον κάτοχο της πέτρας ,όταν φτάσει σε οριακό σημείο ,σπάει .Εν ολίγοις,γίνεται κομμάτια για χάρης σας.Τοποθετήστε την κοντά στην είσοδο τους σπιτιού σας.

ΤΙΡΚΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ

Το τιρκουάζ είναι ένας αδιαφανής λίθος με χρώμα πρασινογάλαζο ή ένα υπέροχο γαλάζιο τους ουρανού,συνήθως έχει μαύρες ή καφές γραμμές επάνω του  .Αποτελεί ιδανική προστασία για τη βασκανία.Αν το χαρίσετε σε νεογέννητο μωράκι ή το κρεμάσεετ στην κούνια του,θα το προφυλάξετε από το κακό μάτι,και κάτι ακόμη .Φορώντας το, θα σας γλυτώσει από περιττούς και βασανιστικούς πονοκεφάλους.

ΑΧΑΤΗΣ

Κάθε χρώμα και μία ιδιότητα ,έχοντας έναν καφές αχάτη επάνω σας θα νιώθετε γεμάτοι θάρρος και θα έχετε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες .Ο μπλέ αχάτης είναι το καλύτερο φάρμακο για το πεσμένο ηθικό ,ενώ ο πράσινος θα σας χαρίσει ένα ήρεμο ύπνο με γλυκά όνειρα.

ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΥΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6974456215

ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ στείλτε

Μηνυμα στο aniel tips sto Facebook

 

 

HTML Hit Counter
Web Counter script type="text/javascript">