Home Ζώδια Εβδομαδιαία Ζώδια

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ 11-12-2017

 

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι ιδανική για συζητήσεις και αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Λίγο η Σελήνη στον Ζυγό τη Δευτέρα και Τρίτη, λίγο το γεγονός ότι ο Ήλιος πραγματοποιεί Σύνοδο με τον Ερμή, δεν είστε σε θέση ούτε να καταλήξετε εύκολα σε μια επιλογή, ούτε και φαίνεται να μπορείτε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας. Ίσως πάλι να μην είναι και οι γύρω αντίστοιχα ευθείς. Οπότε, ασχοληθείτε με την  διευθέτηση των υποθέσων που έχετε σε εκκρεμότητα Στα οικονομικά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ισορροπία .Οι συναντήσεις σας ίσως να μην έχουν την επιτυχία που φαντάζεστε, καθώς οι συζητήσεις φαίνεται πως δεν θα κυλούν όπως εσείς θέλετε. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα αναμένονται πιο διασκεδαστικά με τη Σελήνη στον Τοξότη. Θα υπάρχει αισιοδοξία και ενθουσιασμός. Καλό είναι, λοιπόν, την εβδομάδα αυτή να αφήσετε τις σοβαρές συζητήσεις στην άκρη και να φροντίσετε να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά η εβδομάδα αυτή σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε με τον σύντροφό σας μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Λίγο πριν το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα, με πάθος και μυστήριο στο πλευρό του συντρόφου σας Προσοχή στις συζητήσεις στον εργασιακό σας χώρο .Αν αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις όλα θα πάνε καλά.Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη, είναι πιθανό να οξύνει τα πνεύματα σε συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σας.Αποφύγετε ειδικά την Παρασκευή να κάνετε συζητήσεις   η τάση αυτή μπορεί να επηρεάσει ακόμη και επαγγελματικές ή φιλικές συναναστροφές, οπότε μην μπείτε σε αντιπαράθεση και ειδικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Τοξότη, αναμένεται αρκετά όμορφο και διασκεδαστικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή την Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μια αναστάτωση ή να διαστρεβλώσει την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να σας βοηθήσει να δείξετε αυτό που πραγματικά είστε αποκαθιστώντας την αλήθεια μέσα από μια αναπάντεχη συνάντηση. Επίσης, η Παρασκευή με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη, απαιτεί και αυτή μια αυξημένη εγρήγορση και ειδικά στις σχέσεις σας. Με τη Σελήνη στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο αναμένεται  να χαλαρώσετε και να περάσετε υπέροχα .Ίσως προκύψει μια μικρή εξόρμηση ή ένα διήμερο μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά θα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε με μεγάλη επιτυχία τα προβλήματά σας, δεδομένου ότι θα νιώθετε αρκετά νηφάλιοι και δυναμικοί.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα θα έχει για εσάς μεγάλη σημασία η ηρεμία για αυτό θα κάνετε το καλύτερο για να υπάρξουν αρμονικές συνθήκες. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό την Πέμπτη φροντίστε  να αξιοποιήσετε το κλίμα αισθησιασμού για να δώσεις μια νότα ζωντάνιας στη σχέση σας .Στα επαγγελματικά το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βοηθάει να δημιουργήσετε ισορροπημένο κλίμα στις συνεργασίες σας. Θα έχεις την τάση να λειτουργείτε με τους δικούς σας ρυθμούς για να εξασφαλίσετε το καλύτερο και ποιοτικότερο αποτέλεσμα στη δουλειά σας. Αν υπάρχουν υποθέσεις που χρειάζονται μυστικότητα και παρασκηνιακή δραστηριότητα καλό είναι να τις χειριστείτε προς το τέλος της εργασιακής εβδομάδας που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό.

 

 

 

 

ΛΕΩΝ

Από σήμερα θα μπορέσετε να εργαστείτε καλά πάνω σε υποθέσεις που απαιτούν συνεργασία και ομαδική δραστηριότητα. Επίσης είναι καλή περίοδος για να ξαναζωντανέψετε τον κύκλο επαφών σας και να δηλώσετε το παρόν σε σχέσεις που έχετε αμελήσει. Φροντίστε  να αποφύγετε τα εμπόδια που δημιουργείτε εσείς οι ίδιοι με τις αρνητικές σκέψεις που κάνετε .Το τέλος της εβδομάδας θα είναι αρκετά αισιόδοξο και ευχάριστο. Απολαύστε  το με καλή παρέα. Στη σχέση σας θα μπορέσετε να τα πάτε εξαιρετικά, καθώς θα είστε διατεθειμένοι να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλαιπωρούν εσάς και τον σύντροφό σας, έτσι ώστε το κλίμα να γίνει γαλήνιο και αρμονικό. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για διασκέδαση, επικοινωνία και νέες επαφές. Οπότε, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι φροντίστε  να το αξιοποιήσετε κατάλληλα.μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε την περίοδο αυτή για την καλυτέρευση των οικονομικών σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τυχερή και ενδιαφέρουσα η εβδομάδα που ξεκίνησε για εσάς αγαπημένα μου Παρθενάκια  Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό στο ξεκίνημά της θα μπορέσετε να κάνετε ένα αρκετά ισορροπημένο πλάνο ενεργειών για όλες τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.Αν κάποια ζητήματα στο σπίτι απαιτούν την συνεννόησή σας με τους άλλους, καλό είναι να τα χειριστείτε τις ημέρες αυτές. Η Σελήνη στον Τοξότη το Σαββατοκύριακο θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε την πίεση και το άγχος της εβδομάδας, μέσα από την πρόσχαρη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχετε. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε νέα πράγματα και ασχολίες. Η καλή διάθεση θα οδηγήσει εσάς και το ταίρι σας σε συζητήσεις που θα φέρουν ισορροπία και αρμονία. Το καλό είναι ότι θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε σωστά τις ανασφάλειές σας και έτσι δεν θα υπάρξει ένταση που θα φέρει αναστάτωση και διαφωνίες. Οι συνθήκες στην εργασία σας αναμένονται αρκετά ευνοϊκές για να μπορέσεις να διευθετήσετε εκκρεμότητες και να δώσετε ώθηση σε ό,τι παραμένει σε στασιμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το διάστημα να νιώσετε  καλά με τον ίδιο σας τον εαυτό, από άποψη ηθικής και δικαιοσύνης. Για αυτό θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε αποτελεσματικά με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και να προβάλετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για κοντινά ταξίδια, νέες εμπειρίες και να εξερευνήσετε με φίλους νέες διαστάσεις. Πρόσεξε μόνο την Παρασκευή που ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη μπορεί να δώσει ένταση σε κάποιες επαφές σας. Η σχέση σας θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσας την εβδομάδα αυτή.  Είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε και να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο, έτσι ώστε να νιώσετε καλύτερα.Αν είστε μόνοι, επωφεληθείτε το Σαββατοκύριακο που σας δίνει ανεμελιά, αισιοδοξία και πολλή γοητεία! Τα επαγγελματικά σας αυτο το διάστημα  πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο .Απεναντίας, αυτό που θα σας ενδιαφέρει είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες, και να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας δημιουργούν ανασφάλειες και να πάτε ένα βήμα παρακάτω.  Στα οικονομικά, φροντίστε να ακούσετε εκείνη τη συνετή φωνή που σας ζητάει να κινηθείτε συντηρητικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα ξεκινάει μία  καλή περίοδος για να βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σας και να διαχειριστείτε υποθέσεις που χρειάζονται δυναμισμό και πείσμα. Έτσι, θα νιώσετε την ικανοποίηση ότι όλα είναι έτσι όπως πρέπει και εσείς μπορείτε να απολαύσετε το συναίσθημα της γαλήνης. Το τελείωμα της εβδομάδας θα έρθει για να σας ανακουφίσει από σκοτούρες και προβλήματα. Η διάθεσή σας μέρα με την μέρα  βελτιώνεται πολύ και τώρα σας ενδιαφέρει να περάσετε ποιοτικό χρόνο και κυρίως με κόσμο. Ο σύντροφός σας και η σχέση σας αποκτούν ξεχωριστό νόημα και το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην δημιουργία ενός αρμονικού κλίματος με ζεστασιά, αλλά και πάθος. Η συναισθηματική και σωματική ένωση θα έχουν ξεχωριστή σημασία για  εσάς  μην φορτώσετε το Σαββατοκύριακο με υποχρεώσεις. Περάστε καλά και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Ό,τι και αν προκύψει στην εργασία σας είστε διατεθειμένοι να το αντιμετωπίσετε με πείσμα και  υπομονή.  Οι δυσκολίες όσο και αν σε ταλαιπωρήσουν στο τέλος θα ξεπεραστούν με επιτυχία χάρη στη Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας  την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή λατρεμένα μου Τοξοτάκια σας καλεί να κινηθείτε με πραότητα και χωρίς βιασύνη. Έτσι, θα έχετε τον χρόνο να εκτιμήσετε τις συνθήκες και να πράξετε τα δέοντα. Αυτή η στάση θα σας εξασφαλίσει επιτυχημένη πορεία. Όμως, θα χρειαστεί να σταθείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας και να μην αφεθείτε στα λεγόμενα των άλλων. Φροντίστε  να κάνετε κάθε βήμα με σιγουριά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Το τελείωμα της εβδομάδας έρχεται για να σας χαλαρώσει και να πάρει τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σας. Η αισθηματική σας ζωή προβλέπεται πως θα είναι αρκετά χαλαρή και διασκεδαστική. Δεν θα έχεις καμία όρεξη για αντιπαραθέσεις και εντάσεις. Αν είστε μόνοι, η καλή σας διάθεση σας κάνει ευχάριστο και γοητευτικό.Στην εργασία σας  θα θελήσετε να ασχοληθείτε με υποθέσεις που απαιτούν συνεργασία.Είναι καλή περίοδος για να κάνετε επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν .Στα οικονομικά, φροντίστε να αποφύγετε τις εμπορικές συναλλαγές στα μέσα της εβδομάδας με τον Ήλιο να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ερμή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή βγάζει στην επιφάνεια κάποιες αντικρουόμενες πλευρές του χαρακτήρα σας. Από τη μια πλευρά, ξέρετε ότι η ισορροπία στη ζωή σας  είναι σημαντική και με αυτή την γνώση οδηγείστε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς που σας επιτρέπουν να σκέφτεστε και να πράττετε με λογική και ωριμότητα. Από την άλλη, σας πυροδοτεί με πάθος, ένταση και ορμητικότητα, Αυτά σας βοηθούν να κατακτήσετε  ό,τι σας αξίζει και να ξεπεράσετε  προβλήματα που σας ταλαιπωρούν από καιρό. Για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να γεμίσετε ενέργεια, το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Τοξότη σας ωθεί να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, να βρεθείτε ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε καλά. Η αισθηματική σας ζωή αναμένεται να κυλήσει ευχάριστα, χωρίς διαμάχες, εντάσεις και ανασφάλειες. Η συνύπαρξή σας  με το άλλο σας  μισό αποκτάει μεγάλη σημασία για εσάς, για αυτό θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να βελτιώσετε τις συνθήκες και το κλίμα ανάμεσά σας.Στον επαγγελματικό σας τομέα τώρα  μπορείτε να κινηθείτε με απόλυτη μυστικότητα προκειμένου να επιτύχετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.  Φροντίστε  να μην παρασυρθείτε από τους γύρω σας και να διατηρήσετε το δρόμο  που έχετε επιλέξει. Στα οικονομικά, διανύετε ημέρες που μπορείτε να κάνετε ό,τι απαιτείται για να ισορροπήσετε τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας  να δημιουργήσετε αρμονία στην καθημερινότητά σας, σας κάνει να βρείτε τρόπους να την επιτύχετε. Το Σάββατο ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό ,σας δίνει εξαιρετικές επιρροές που αυξάνουν την εφευρετικότητά σας  και την ανάγκη σας να αλλάξετε τα πράγματα, ώστε να νιώσετε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Αξιοποιήστε  τις προβλέψεις αυτές, όχι μόνο για να νιώσετε καλύτερα, αλλά και να βελτιώσετε τη ζωή σας σε πρακτικό επίπεδο. Η εβδομάδα αυτή σας επιτρέπει να χαλαρώσετε, να δείτε τη σχέση σας με μια άλλη ματιά ,έτσι ώστε να επιδιώξετε την βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής. Ο σύντροφός σας ήταν ανέκαθεν σημαντικός για εσάς, αλλά τώρα έχει μεγάλη σημασία να ρίξετε τους τόνους και να κάνετε το μεταξύ σας κλίμα ευχάριστο, ζεστό και γαλήνιο.Στην εργασία σας αναμένεται να ανταποκριθείτε πολύ καλά. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε προβληματικές περιπτώσεις και να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά τελευταία.Δεδομένου ότι μπορείτε τώρα  να συνεργαστείτε με αποτελεσματικότητα, δώστε νέα υπόσταση στις συνεργασίες σας και κλείστε τις συμφωνίες που θέλετε για να αυξήσετε τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ισορροπία στη ζωή σας  θα είναι αρκετά σημαντική για εσάς και θα προσπαθήσετε μέσα από τις επιλογές και την στάση σας να κινηθείτε προς την επίτευξή της.  Για να είστε καλά μέσα σας θα θελήσετε να είστε καλά και με τους ανθρώπους που αγαπάτε  Κάντε αυτό που σας γεμίζει και μην δίνετε σημασία σε αυτά που ακούτε γύρω σας. Βάλτε στόχους και διεκδίκηστέ τους.Την περίοδο αυτή θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε  όμορφα στη σχέση σας, αρκεί να ξεκαθαρίσετε χωρίς άλλη καθυστέρηση εκείνα τα προβλήματα που δημιουργούν απόσταση. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να βγείτε, να διασκεδάσετε, να δείτε κόσμο και να γοητεύσετε με την λαμπερή σας παρουσία. Εκμεταλευτείτε την εύνοια της εβδομάδας  για να κλείσετε νέες συμφωνίες και να βελτιώσεις τις συνθήκες στις συνεργασίες σας. Κάντε τώρα τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσετε τη θέση σας στη δουλειά. Στα οικονομικά, ακόμη και αν αντιμετωπίζετε μεγάλα προβλήματα, θα μπορέσετε να βάλετε ένα πρόγραμμα και να βελτιώσετε τα πράγματα.

HTML Hit Counter
Web Counter script type="text/javascript">