Home Ζώδια Ερωτικά Ζώδια Και Δώρα

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 25-02-2013 ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου ενεργοποιεί τον τομέα της υγείας και της εργασίας σας. Έτσι  οι επόμενες μέρες είναι κατάλληλες  για να ανασυντάξετε  τις δυνάμεις σας και να δημιουργήσετε  μια νέα ισορροπία τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο  και στον αισθηματικό . Η σωστή οργάνωση του χρόνου σας  θα σας εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο ώστε να ασχοληθείτε  με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες .Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σας δώσει μακροπρόθεσμα οφέλη, και το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας και που συνιστά να αποφύγεις την βιασύνη και την υπερβολή ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα αποκατασταθούν με δυσκολία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή πανσέληνος  είναι συμβατή   θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς αφού θα σας  βοηθήσει να απελευθερώσετε  τα συναισθήματά σας και να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Αν είστε μόνοι ίσως το επόμενο  διάστημα  να γνωρίσετε  τον απόλυτο έρωτα, με ένα άτομο που θα μπει στη ζωή σας  χωρίς να το περιμένετε. Ωστόσο το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας με την Πανσέληνο, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει περίεργες ανασφάλειες και φοβίες, τις οποίες δεν πρέπει να τις αφήσεις να σε επηρεάσουν. Κάθε καινούργια σχέση χρειάζεται τον χρόνο της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την καταδικάζουμε από την αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή πανσέληνος φωτίζει” τον τέταρτο οίκο που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το επόμενο διάστημα , θα υπάρξει μια κινητικότητα σ’ αυτούς τους τομείς. Ίσως σκεφτείτε  το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης   Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ευνοούν την έναρξη μιας επαγγελματικής ασχολίας στον χώρο του σπιτιού σας, ενώ δεν αποκλείεται να  έρθει στην κατοχή σας    κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Από την άλλη, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει τετράγωνο με την Πανσέληνο, συνιστά να είστε  μετρημένοι σε όλες τις επιδιώξεις σας και να αποφύγεις τιςυπερβολές που μπορεί να έχουν αρνητικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσάς η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τον τρίτο οίκο που σχετίζεται με την επικοινωνία σας , τις μετακινήσεις,και  τα συγγενικά σου πρόσωπα. Θα υπάρξουν αρκετές επαφές και συζητήσεις με σκοπό να κάνεις κάποιες βελτιώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο  χώρο, να επιλέξετε  ένα νέο συνεργάτη, ή να δημιουργήσετε μια σημαντική αισθηματική σχέση. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, έχουν να σου προσφέρουν αξιόλογα πράγματα και εγγυώνται θετικές προοπτικές στο πέρασμα του χρόνου.

ΛΕΩΝ

Λέων
Ηπανσέληνος αυτή είναι ιδανική για να δώσετε ένα  τέλος στα  οικονομικά προβλήματα που σας  απασχολούν εδώ και καιρό. Τώρα με την βοήθεια του Κρόνου και του Πλούτωνα που σχηματίζουν θετικές γωνίες, μπορείτε επιτέλους να βάλετε ένα πρόγραμμα, το οποίο θα πρέπει ακολουθήσετε  κατά γράμμα, χωρίς παρεκκλίσεις, ώστε να βγειτε  από το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί.  Το διάστημα αυτό εκείνο που θα μπορεί να σας  βοηθήσει είναι μόνο η συμβουλή ενός επαγγελματία που γνωρίζει πραγματικά τις ανάγκες σας. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, μια σημαντική σχέση μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, αν είσαι αδέσμευτος.
Παρθένος
Η πανσέληνος που γίνεται  στις 25 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο, αποτελεί την ιδανική στιγμή για να αντιμετωπίσετε κάθε πρόβλημά και να βρειτε  την πιο κατάλληλη λύση και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε  οποιαδήποτε παραχώρηση ή συμβιβασμό. Οι καταστάσεις που θα διαμορφωθούν σκοπό  έχουν να σε βοηθήσουν να ενδιαφερθείς περισσότερο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και να δρομολογήσεις αλλαγές που εγγυώνται την προσωπική σου ευημερία. Η αρνητική συμμετοχή του Δία στην Πανσέληνο, θα φέρει μια σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά σας  και λόγω της φύσης του πλανήτη που δεν παύει να είναι ο μεγάλος ευεργέτης, δεν αποκλείεται να σου φέρει μια πρόταση – έκπληξη που θα αλλάξει τη ζωή σου
Ζυγός
Παρά το γεγονός ότι το γεμάτο φεγγάρι πραγματοποιείται στο πιο «σκοτεινό» σημείο του ωροσκοπίου σου, το επόμενο  διάστημα , θα έχετε  την ευκαιρία να κάνετε μια ανασκόπηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων σου και να προχωρήσετε  σε τυχόν διορθωτικές κινήσεις που θεωρείτε ότι είναι απαραίτητες στη ζωή σας. Με κάποιο τρόπο, μπορείτε να βρειτε απαντήσεις σε οικονομικά θέματα ή ακόμα και να αυξήσετε τα έσοδά σας μέσα από κρυφές πηγές. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας με την Πανσέληνο, ευνοεί κάθε συναλλαγή και επαφή με το εξωτερικό ή άτομα που προέρχονται από άλλες χώρες, τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή πανσέληνος θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας  και τις φιλοδοξίες σας  και να ξεκινήσετε  μια νέα πορεία που σίγουρα σας  ταιριάζει πολύ. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να δρομολογήσεις τις αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες για να προχωρήσετς  σε καινούρια μονοπάτια. Οι στενοί σας  φίλοι αλλά και γενικότερα ο κοινωνικός σου κύκλος, χρειάζετε  ένα ξεκαθάρισμα, καθώς φαίνεται ότι έχετε τοποθετήσει εκεί  τα όνειρά σας  και την εμπιστοσύνη σας  σε άτομα που δεν αξίζουν και τόσο  και αυτό θα το καταλάβετε τις επόμενες μέρες
Τοξότης
Η σημερινή πανσέληνος  σηματοδοτεί αλλαγές στον επαγγελματικό σας  τομέα. Έτσι, το επόμενο  διάστημα είναι κατάλληλο για να ακολουθήσετε  μια πορεία που ανταποκρίνεται περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας  και να σχεδιάσετε  τα βήματα της επιτυχίας σας. Έτσι κι αλλιώς τις επόμενες μέρες , τα φώτα των προβολέων θα πέσουν επάνω σας  και σίγουρα θα εμφανιστούν νέες προοπτικές. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να αναλάβετε  ένα νέο πόστο, ή να ακολουθήσετε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που βρίσκεσαι τώρα, μην διστάσετε ..
Αιγόκερως
Πολύ θετική η σημερινή πανσέληνος για το δικό σας  ζώδιο και σίγουρα θα σας  ανοίξει τον δρόμο για την επιτυχία .Έτσι, τις επόμενες  μέρες , θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας  και στη φιλοσοφία σας  γενικότερα, και ίσως συντελέσουν σ’ αυτό κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε  ή κάποιες επαφές με άτομα που εργάζονται σε άλλη χώρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα – αν έχετε  ήδη προετοιμάσει το έδαφος ή  να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της μετανάστευσης, ειδικά αν υπάρχει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που σας  εξασφαλίζει μια λαμπρή πορεία. 
Υδροχόος
Η σημερινή πανσέληνος ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο  που σχετίζεται με τα οικονομικά σας  και κυρίως αυτά που μοιράζεστε  με τρίτους, τα χρέη σας , ή τυχόν επενδύσεις σας . Έτσι, το επόμενο  διάστημα τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να συνειδητοποιήσετε ότι ακολουθείτε έναν τρόπο ζωής που δεν συμβαδίζει με τα εισοδήματά σας και παρά το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται σε μια θετική προς το ζώδιό σας  θέση, μπορεί να σας  δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα ειδικά αν δεν είστε  διατεθειμένοι να περιορίσετε  τις σπατάλες.
Ιχθείς

Εσάς επηρεάζει τον έβδομο οίκο   Το φαινόμενο αυτό θα σας  δημιουργήσει κάποια ερωτηματικά σχετικά με την πορεία των σχέσεών σου και δεν αποκλείεται να σας  παροτρύνει να πάρετε  αποφάσεις προκειμένου να ενεργοποιήσετε  σχέσεις που φαίνεται να έχουν τελματώσει. Είτε πρόκειται για τον σύντροφό σας, είτε για φιλικά σας πρόσωπα, είτε ακόμα και για άτομα από το οικογενειακό σας  περιβάλλον,  τυχόν προβλήματα που υπάρχουν θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας αναγκάσουν να πάρειτε σοβαρές αποφάσεις. για την ζωή σας .

HTML Hit Counter
Web Counter script type="text/javascript">