Home Ζώδια Μηνιαία Ζώδια

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζει μια περίοδος που θέτεις καλύτερες και πιο σταθερές βάσεις στα επαγγελματικά σου και ξεκαθαρίζεις τι είναι χρήσιμο και τι όχι. Τα πράγματα σοβαρεύουν και αυτό είναι καλό φυσικά, εφόσον μιλάμε για επαγγελματικά, γιατί πλέον τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις είναι συγκεκριμένα και ορατά και άρα μπορείς να τα εντοπίσεις και να τα διαχειριστείς. Ο ανάδρομος Ερμής αυτόν τον μήνα επηρεάζει την καθημερινότητά σου στον εργασιακό χώρο και θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αλλαγές στα σχέδιά σου και στο πρόγραμμά σου. Το μυαλό σου και ο τρόπος που επεξεργάζεσαι τα δεδομένα και παίρνεις αποφάσεις μπορεί να μην σε βοηθάνε τόσο πολύ αυτόν τον μήνα και να αισθανθείς έλλειψη συγκέντρωσης και ότι έχεις ίσως χάσει τον στόχο σου. Είναι όμως ένας σημαντικός μήνας καθώς μέσα από αναθεώρηση στόχων και ιδανικών που έχεις θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις και να θέσεις πιο συγκεκριμένους στόχους τώρα που σε ικανοποιούν και σου προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται σε απόσταση και γεμίζεις νέες ιδέες, ενώ η κινητήριος δύναμή σου δουλεύει ασταμάτητα και σαν γεννήτρια σε φορτίζει με ενέργεια για να δράσεις. Ο Κρόνος από αυτόν τον μήνα περνά στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και πλέον τα ζητήματα γάμου, καριέρας και οι φιλοδοξίες σου σοβαρεύουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι δραστήριος και δυναμικός μήνας σε επαγγελματικά ζητήματα και τώρα δραστηριοποιείσαι αρκετά θέλοντας να υλοποιήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου, ενώ παράλληλα αναζητάς την ικανοποίηση και στο προσωπικό κομμάτι. Δεν σκοπεύεις να υπαναχωρήσεις και θες να είσαι ξεκάθαρος με τους άλλους και οι άλλοι μαζί σου. Ο Κρόνος από αυτόν τον μήνα εισέρχεται στον ένατο ηλιακό σου οίκο και πλέον κινείσαι σταθεροποιώντας τα σχέδιά σου και το βασικό σου μέλημα είναι να μπορέσεις να συγκεντρωθείς στο εδώ και τώρα και να είσαι αποτελεσματικός. Με την είσοδο του Κρόνου, πλανήτη που παραδοσιακά ελέγχει και τα επαγγελματικά σου ζητήματα, στον ένατό σου ηλιακό οίκο, αυτή η περίοδος είναι προπαρασκευαστική για τις μελλοντικές σου κινήσεις και χρειάζεται να εδραιώσεις και να ξεκαθαρίσεις τι είναι συγκεκριμένα αυτό που θέλεις να πετύχεις στην καριέρα σου και πώς ακριβώς χρειάζεται να κινηθείς για να το πετύχεις αυτό. Ο Άρης αυτόν τον μήνα σε βοηθά να κάνεις τις επαφές και τις συνεργασίες που χρειάζεσαι ή και να απορρίψεις αυτές ου είναι ζημιογόνες και απλά σου τρώνε ενέργεια και χρόνο. Φρόντισε να έχεις καθαρό βλέμμα και έλεγχο πάνω σε οικονομικά ζητήματα αυτόν τον μήνα καθώς η ενέργεια του ανάδρομου Ερμή θα επηρεάσει αυτόν τον τομέα και μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος από αυτόν τον μήνα αρχίζει την διέλευσή του στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και καλείσαι να δεις πιο προσεκτικά και να εστιάσεις την προσοχή σου με πρακτικό και διεκπεραιωτικό τρόπο πάνω σε θέματα οικονομικά. Η νέα θέση του Κρόνου σου δίνει από αυτόν τον μήνα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου μια πρόγευση από το τι έπεται.Ο μήνας δίνει έμφαση στις συνεργασίες σου και θα χρειαστεί να είσαι ενήμερος και πάνω από τις εξελίξεις γιατί πολλά που έχον να κάνουν με άλλους ανθρώπους που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την εργασία σου ενδέχεται να αλλάξουν ξαφνικά ή να τροποποιηθούν αυτόν τον μήνα. Η δυναμικότητα και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν όμως και πρόκειται για έναν μήνα που άνετα μπορείς να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες, αλλά και να κινηθείς αποφασιστικά εισάγοντας νέα στοιχεία στην εργασία σου και ανανεώνοντας τα σχέδιά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μήνας που σε αγχώνει καθώς έχεις πολλά να κάνεις και να διεκπεραιώσεις και είναι τόσο λίγος ο χρόνος για να το κάνεις. Προσέχεις λοιπόν την υγεία σου και δεν αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει. Η δράση σου είναι δημιουργική και ορμητική και ο Άρης από τον Σκορπιό και τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο, αυτόν τον μήνα σε βοηθά να είσαι ο εαυτός σου και να μπορέσεις τελικά να καταφέρεις αυτό που θες, δυναμικά και έξυπνα. Από αυτόν τον μήνα ο Κρόνος αλλάζει θέση και περνά στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι σχέσεις κάθε είδους σοβαρεύουν, γίνονται πιο απαιτητικές, αλλά ταυτόχρονα αρχίζεις και βλέπεις πλέον ποιες συνεργασίες και σχέσεις αξίζουν, όσο δύσκολες και αν είναι και ποιες δεν έχουν το υπόβαθρο για να συνεχίσουν στο μέλλον. Οι καταστάσεις σε αναγκάζουν να γίνεις πιο σοβαρός τώρα σε σχέση με συνεργασίες που θα πρέπει να τις αξιολογήσεις καλύτερα και οι ανατροπές στην καθημερινότητα που φέρνει αυτόν τον μήνα ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε αγχώσουν ή να σε εκνευρίσουν. Δεν το βάζεις κάτω όμως και κινείσαι με περισσή δημιουργικότητα και είσαι αποφασισμένος να πετύχεις.

 

 


 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Στο τώρα είσαι διατεθειμένος να το κάνεις και μάλιστα η πολυαστρία στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο σε βοηθά να είσαι δημιουργικός, ζωντανός και ενεργητικός σε κάθε ζήτημα που παρουσιάζεται  και να μπορείς να πας τα πράγματα εκεί που θες. Σε κάποιες φάσεις μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι δεν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα και ότι δεν ξέρεις που πατάς επαγγελματικά και που βρίσκεσαι, αλλά όλα πηγαίνουν καλά, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν πράττεις παράλογα, αλλά λαμβάνεις υπ’ όψη κάθε πιθανή παράμετρο. Θέματα τόσο ατομικής έκφρασης, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά και ζητήματα γύρω από αυτά τονίζονται αυτόν τον μήνα και η δράση σου εστιάζεται δυναμικά και αποφασιστικά στο να μπορέσεις να δώσεις τέλος σε προβλήματα ή να βρεις λειτουργικές λύσεις σε προβλήματα στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου ή σε ζητήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν. Η αισθηματική σου ζωή ζωντανεύει και αισθάνεσαι ζωηρός και θετικός σε σχέση με εξελίξεις που αφορούν τον σύντροφο είτε σε σχέση με καινούργιες γνωριμίες. Ο Κρόνος από αυτόν τον μήνα αλλάζει θέση και αρχίζει την διέλευσή του στον έκτο σου οίκο σηματοδοτώντας ένα διάστημα σκληρής και έντονης εργασίας που όμως θα σε ανταμείψει και θα έχεις οφέλη σε βάθος χρόνου και αρχίζεις τώρα να χτίζεις πιο γερές βάσεις ή να τελειοποιείς αυτό που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο μήνας χρειάζεται λίγο προσοχή στα επαγγελματικά σου ζητήματα και είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις ή ξαφνικές αλλαγές και να μην μπορέσεις να πετύχεις πλήρως και εντός χρονοδιαγράμματος αυτά που θέλεις να πετύχεις επαγγελματικά. Ο Ερμής κυβερνά στον ηλιακό σου χάρτη τα θέματα επαγγέλματος και καριέρας και αυτόν τον μήνα θα είναι ανάδρομος, στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, κάτι που μπορεί και να σημαίνει ότι οι δυσκολίες στην εργασία μπορεί και να οφείλονται σε καταστάσεις που προσωπικά αντιμετωπίζεις στο σπίτι και στην οικογένεια. Η οικογένεια, το σπίτι, οι γονείς ή το παρελθόν και οι ρίζες σου σε απασχολούν με πολλούς τρόπους αυτόν τον μήνα και καλείσαι να εστιάσεις πιο προσεκτικά, να καταλάβεις, να αποδεχτείς και να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν σε αυτούς τους τομείς και που μέχρι τώρα δεν λειτουργούν ή παρουσιάζουν προβλήματα. Αντίστοιχα επηρεάζεται και το κομμάτι της καριέρας σου όπου υπάρχουν καθυστερήσεις και αλλαγές στρατηγικής ή σχεδιασμού κινήσεων.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Είναι περισσότερο μια ανιχνευτική περίοδος κατά την οποία θα είσαι προσεκτικός και δεν θα δεσμευτείς άμεσα σε κάτι που δεν είναι εξαρχής ξεκάθαρο και σταθερό και η προτεραιότητα δίνεται στο άμεσο και ζεστό χρήμα. Το οικονομικό σου κομμάτι μπορεί να το δεις σε άνοδο αυτόν τον μήνα, μέσα από τις καίριες και άμεσες κινήσεις που θα κάνεις.Η πολυαστρία στον Τοξότη και τα σεληνιακά φαινόμενα που αυτόν τον μήνα τοποθετούνται επίσης στον άξονα Διδύμου-Τοξότη, σε βοηθάνε να μιλήσεις πιο ξεκάθαρα και να κινηθείς έτσι ώστε να καταστήσεις σαφές και πέραν πάσης αμφιβολίας στον περίγυρό σου τί είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να γίνει. Από αυτόν τον μήνα ο Κρόνος αλλάζει θέση και περνώντας πλέον στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά να δεις το παρελθόν σου, εσένα τον ίδιο και τις ρίζες σου με ψύχραιμο τρόπο και να μπορέσεις να εντοπίσεις λάθη που χρειάζονται να διορθωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν ευκαιρίες για να κινηθείς δημιουργικά και να έχεις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα αυτόν τον μήνα, αρκεί να μπορέσεις να τις εντοπίσεις, να μην τις απορρίψεις και να τις πιστέψεις. Από αυτόν τον μήνα ο Κρόνος αλλάζει θέση και περνά στον τρίτο σου ηλιακό οίκο, κάνοντάς σε πιο αυστηρό και προσεκτικό σε επικοινωνίες συμφωνίες και μετακινήσεις και δημιουργεί την βάση για να βρεις λύσεις και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με συγγενείς, αδέλφια κα άμεσο περιβάλλον. Ο Άρης από το ζώδιό σου σου δίνει επαγγελματικά κίνητρα και ώθηση να κινηθείς αποφασιστικά και ο συνδυασμός του με τον Δία αποτελεί πηγή ευκαιριών και επιτυχιών αυτών τον μήνα. Ανατροπές ή καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να υπάρχουν αυτή την περίοδο, οπότε φρόντισε να έχεις σαφή εικόνα των εσόδων, ων αναγκών σου, των οικονομικών σου υποχρεώσεων και των εξόδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια περίοδος λοιπόν που χρειάζεται και γενικότερα στις αποφάσεις σου, αλλά και ειδικότερα στις κινήσεις σου στα επαγγελματικά ζητήματα να είσαι προσεκτικός, συνεπής και ξεκάθαρος και να μην προβείς σε κινήσεις που δεν έχουν άμεσο και χειροπιαστό αποτέλεσμα.  Η πολυαστρία του μήνα στο ζώδιό σου σίγουρα θα κινήσει και τα επαγγελματικά σου και θα δεις ότι υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά προτίμησε να αφήσεις λίγο χρόνο να περάσει πριν κάνεις σοβαρά βήματα. Εξάλλου από αυτόν τον μήνα με τον Κρόνο να μπαίνει στον τομέα των οικονομικών σου καταλαβαίνεις ότι όλα έχουν σημασία και ότι χρειάζεται να είσαι καίριος, αποτελεσματικός και πρακτικός. Ο Ερμής που κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου δεν σε βοηθά τόσο να είσαι ξεκάθαρος και σίγουρος και για αυτόν τον λόγο δεν χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με τελεσίδικο χαρακτήρα ακόμη, αλλά είναι καλύτερο να περιμένεις και να δώσεις χρόνο στα γεγονότα να εξελιχθούν από μόνα τους.

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι απαιτητικός λοιπόν αυτός ο μήνας και χρειάζεται να είσαι συνεπής και ξεκάθαρος, αντιμετωπίζοντας λογικά και ψύχραιμα κάθε θέμα που εμφανίζεται στον δρόμο σου. Ο Άρης και ο Δίας από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο σου συμπαραστέκονται και σε βοηθούν να μπορέσεις να καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά σε στόχους και να υλοποιήσεις σχέδιά σου με δραστήριο και άμεσο τρόπο, αν και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός στο πώς επεξεργάζεσαι τα δεδομένα και να ελέγχεις το σκεπτικό σου ότι είναι σωστό, γιατί ο Ερμής θα είναι ανάδρομος κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα.Οι φόβοι σου και οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου δεν θα βγουν αληθινά, όμως σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να πειραματιστείς με νέα σχέδια ή να αλλάξεις τις προτεραιότητες και τα επαγγελματικά σου πλάνα. Χρειάζεται σταθερότητα και λίγο υπομονή ακόμη, αλλά με τον Κρόνο στο ζώδιό σου από αυτόν τον μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις το τοπία να ξεκαθαρίζει και σύντομα θα ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαζί με τον Δία που ήδη βρίσκεται στον τομέα των επαγγελματικών σου μπορείς αυτόν τον μήνα να αρπάξεις τις ευκαιρίες που εμφανίζονται και να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Υποστήριξη και βοήθεια στους στόχους σου θα έχεις από ομάδες ή φίλους, πρόσεχε μόνο τις περιπτώσεις που άτομα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα και μην εμπιστευτείς κάτι σημαντικό ακόμη σε αυτούς. Αναδρομικά χρήματα μπορεί να έρχονται από δουλειά ή από υπηρεσία που παρείχες στο παρελθόν. Γενικότερα όμως αυτόν τον μήνα να είσαι προσεκτικός με την διαχείριση των χρημάτων που έρχονται από την εργασία σου. Ο Άρης από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο αυτόν τον μήνα μαζί με τον Δία που έχει ήδη εγκατασταθεί εκεί, σε βοηθά να δράσεις με επιτυχία και να έχεις αποτελέσματα σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας και σε σπρώχνει να φανείς κοινωνικά και να δηλώσεις με τις πράξεις σου αυτό που είσαι και αυτό που πιστεύεις.

ΙΧΘΥΕΙΣ

ΙΧΘΥΕΣ

Αν εξαιρέσεις όμως το πώς εσύ μπορεί να βλέπεις τα πράγματα μέσα από την ψυχολογία σου, είναι μια πολύ θετική ουσιαστικά περίοδος που μπορείς να την εκμεταλλευτείς και να έχεις επιτυχίες, όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και σε σχέση με κάποιο όνειρο που έχεις. Ο Άρης αυτόν τον μήνα περνά στον ένατο ηλιακό σου οίκο όπου μαζί με τον Δία που είναι ήδη εγκατεστημένος εκεί, σε βοηθά να δράσεις αποφασιστικά για την υλοποίηση ενός ονείρου, απομακρύνοντας κάθε εμπόδιο. Από αυτόν τον μήνα ο Κρόνος αλλάζει θέση και περνά πλέον στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, βοηθώντας σε να δώσεις σάρκα και οστά και να παγιοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και να ξεκαθαρίσεις το τι είναι εφικτό και τι όχι. Είναι περίοδος που γίνονται αλλαγές και ανακατατάξεις και καλό είναι να έχεις τις επιλογές σου ανοικτές μέχρι να διαμορφωθεί ένα πιο συγκεκριμένο κλίμα. Πηγές εσόδων μπορεί να αποτελέσουν κάποια σχέδια που έχεις στο συρτάρι και τώρα αποφασίζεις να θέσεις σε εφαρμογή, όπως επίσης και οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό.

HTML Hit Counter
Web Counter script type="text/javascript">