Home Ζώδια Ετήσιες Προβλέψεις

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε αγαπημένοι μου.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα  για επιτυχία, έπαινο και ευχαρίστηση, τα άστρα  εργάζονται πυρετωδώς προς την κατεύθυνση της καριέρας  των στόχων και της αυτο-βελτίωσής σας . Το έτος 2018 ξεκινάει με τον πλανήτη σας Άρη που συνδέεται με το βασιλικό Δία  στον Σκορπιό. Προετοιμαστείτε να απογειωθείτε. Κοιτάξτε στον καθρέφτη και δείτε ποιες αλλαγές μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση, την εικόνα του εαυτού σας ή την αυτοπροβολή. Ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από κάποια βελτίωση. Προχωρήστε ως καλύτερος, φωτεινότερος, ισχυρότερος. Ο πλανήτης Άρης είναι ανάδρομος  από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Η ζωή δεν θα επιβραδυνθεί. Ο Άρης  στον Υδροχόο και ο Αιγόκερως σας ενθαρρύνει να ρυθμίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε πιο σταθερές στρατηγικές για την κοινωνική ζωή και την εργασία σας. Μία πολύ σημαντική περίοδο εύνοιας αρχίζει από τον γενέθλιο μήνα σας   καθώς  ο Ερμής συναντάει  την Αφροδίτη  στο δικό σας ζώδιο,  αν δουλέψετε λίγο πιο σοβαρά και  αναπτύξετε μια επαγγελματική ιδέα τότε τα οφέλη που θα εισπράξετε θα είναι Ουράνια .

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεχάστε όλα   τα χρόνια που έχετε ζήσει και βάλτε τον κόσμο σας στο 2018! Ο κυβερνώντας πλανήτης σας Αφροδίτη είναι μια από τις καλύτερες συνδεδεμένες και ισχυρότερες δυνάμεις στον ουρανό φέτος. Η Αφροδίτη είναι υπερμεγέθης  την Πρωτοχρονιά, έτσι είστε και εσείς. Έχοντας μόλις  μετακινηθεί  ο Κρόνος στον Αιγόκερω, η Αφροδίτη συνδέεται τώρα με τον Ήλιο. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας δεν θα αμφισβητηθούν. Τώρα θα γίνετε μεγάλοι  και επιτυχημένοι.  Η Αφροδίτη προσεγγίζει επίσης τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μην είστε απρόθυμοι να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή ή να διαταράξετε το status quo εάν χρειαστεί. Όταν ο Ήλιος θα εισέρθει στον Ταύρο, η Αφροδίτη θα είναι ήδη εκεί. Περιπλανηθείτε με όμορφες σκέψεις σε όμορφες τοποθεσίες, μην συμβιβαστείτε και μην βιαστείτε για τίποτα ,όλα πλανήτες ,άνθρωποι καταστάσεις  είναι σίγουρα στο πλευρό σας φέτος. Τον Οκτώβριο, η Αφροδίτη παλινδρομεί στον Σκορπιό και κατευθύνεται στο Ζυγό τον Νοέμβριο. Οι σχέσεις γίνονται σοβαρές και επωφελούνται από την πρόσθετη προσοχή. Έχουν επιτυχία και στον υλικό κόσμο. Πάρτε μια καλή, σκληρή ματιά στον κόσμο που έχετε χτίσει γύρω σας. Κρατήστε αυτό που λειτουργεί καλά και τι σας ευχαριστεί καλύτερα, ότι σας χαλάει την εικόνα διαλύστε το . Φροντίστε να είστε πιο εποικοδομητικοί και άνετοι φέτος που είναι η χρονιά σας .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλώς ήλθατε στο πολύβουο, όμορφο 2018, Δίδυμοι! Θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με περισσότερους ανθρώπους και να συμμετάσχετε σε νέες καταστάσεις όπως ποτέ άλλοτε. Είναι επίσης ένα έτος για  να ξεκινήσετε πολλά νέα έργα και να αρχίσετε να εξερευνείτε νέες οδούς στη ζωή. Μία  ημέρα πριν την είσοδο του Ήλιου στον Δίδυμο, η Αφροδίτη εισέρχεται στον γοητευτικό, δημοφιλή Καρκίνο. Ο Άρης μόλις μπήκε στον Υδροχόο με μεγάλη σκέψη, με καθαρό κεφάλι και ο Ουρανός μπήκε μόλις μεθοδικός στον  υλιστικό  Ταύρο .  Το 2018 αναμένεται  να σας φέρει βελτιώσεις και ορισμένες αλλαγές στην κατεύθυνση της κοινωνικής ζωής και της καριέρας σας. Θα μπορούσατε να μπείτε σε έναν νέο κόσμο .Και οι τρεις ανάδρομες κινήσεις του Ερμή φέτος εμφανίζονται σε σημεία πυρκαγιάς. Η ζωή δεν θα πρέπει να επιβραδύνεται καθόλου. Προωθήστε τον εαυτό σας λίγο λιγότερο την άνοιξη και βελτιώστε την παρουσίασή σας. Πάρτε λιγότερους κινδύνους το καλοκαίρι, και να διασκεδάσετε. Στα τέλη του φθινοπώρου, μιλάμε για μερικά πρόσφατα μεγάλα μαθήματα και τα εφαρμόζουμε πιο σοφά. Αμέσως μετά τη στιγμή που η Αφροδίτη γυρίζει  τον Νοέμβριο σε ορθή πορεία , ο πλανήτης Ερμής συνδέεται με τον γενναιόδωρο Δία. Η αγάπη σας δεν πρέπει να επιβραδύνει ή να χάσει την εστίαση. Πόσο όμορφος χρόνος σας περιμένει .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το έτος 2018 είναι ένα ανοιχτό βιβλίο για σας, Καρκίνοι μου. Έχετε πρόσβαση σε όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα αστέρια. Αν είναι εργασία, οικογένεια, οικονομικά, αγάπη ή οτιδήποτε άλλο, θα υπάρχει ένας πλανήτης έτοιμος να σας δώσει ένα χέρι. Την Πρωτοχρονιά, το φεγγάρι αφήνει τον Δίδυμο και μπαίνει στον Καρκίνο. Το φεγγάρι επίσης αντιτίθεται στον υπεύθυνο Κρόνο. Θα έχετε πάντα τις δεξιότητες και τα ένστικτα για να διατηρείτε τα πάντα σε ισορροπία και να εργάζεστε ομαλά. Μια σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο με το φεγγάρι στον Λέοντα θα μπορούσε να σας οδηγήσει περισσότερο στο προσκήνιο από ό, τι θα θέλατε. Δεν πειράζει. Είναι μια αυξανόμενη εμπειρία που σας δείχνει πώς να αναλάβετε καλύτερα την ευθύνη και να ενεργήσετε με εξουσία. Μια άλλη σεληνιακή έκλειψη στα τέλη Ιουλίου έχει το φεγγάρι στον Υδροχόο. Θα  έχετε μια σαφέστερη άποψη του κόσμου και θα σκεφτείτε  καλύτερα τους  όρους για λύσεις μεγαλύτερων  προβλημάτων. Ο Δίας ανάδρομος  στο συναισθηματικό Σκορπιό από τον Μάρτιο μέχρι τις αρχές Ιουλίου σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητο . Στη συνέχεια, δείτε μέσα από τα εμπόδια ευτυχέστερα, πιο επιτυχημένα συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

Το έτος 2018 φωτίζει με την ενέργεια, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του πιο πρακτικού και ευρύτατου είδους. Είναι  μια χρυσή χρονιά για εσάς αγαπημένα Λιονταράκια! Όταν ο Ήλιος θα εισέρχεται στον Λέοντα, υπάρχει ένα μεγάλο γήινο τρίγωνο, με τον Ουρανό στον καλά αγκυροβολημένο Ταύρο, την Αφροδίτη στην μεθοδική Παρθένο και τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον πραγματικό Αιγόκερω. Αυτό που επιτυγχάνετε το 2018 μπορεί να διαρκέσει για πάρα πολλά χρόνια. Προγραμματίστε και προχωρήστε με σύνεση. Ο σεληνιακός βόρειος κόμβος βρίσκεται τώρα στον Λέοντα. Τα γεγονότα στη ζωή σας μπορεί να είναι πιο καρμικά και να έχουν πιο εκτεταμένες συνέπειες. Η σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο  στο Λέοντα,   θα μπορούσε να αγγίξει τα συναισθηματικά ζητήματα από το παρελθόν. Η σεληνιακή έκλειψη τον Ιούλιο γίνεται στο Λέοντα. Εκεί  θα νιώσετε πιο συναισθηματικά γειωμένοι   Μια μερική ηλιακή έκλειψη τον Αύγουστο θα μπορούσε να επηρεάσει την κοινωνική ή επαγγελματική σας κατάσταση .Φροντίστε να αξιοποιήσετε σωστά την συγκυρία αυτή. Ο Άρης θα είναι  ανάδρομος  στον Υδροχόο. Θα πιεστείτε  ελαφρώς λιγότερο   από άλλες εποχές , δώστε περισσότερη  δύναμη πριν κάνετε δράση και βγείτε πολύ μπροστά από το παιχνίδι των άλλων στα επαγγελματικά σας .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2018 είναι η χρονιά σας  και να είστε έτοιμοι  να απολαύσετε όλα τα καλά που έχει να σας δώσει !Θα υπάρξουν βέβαια και κάποιες μικρές εντασούλες στην διάρκεια  της  χρονιάς αυτής περισσότερο στον τομέα της καριέρας σας .  Όταν ο  Ήλιος  θα εισέλθει  στο δικό σας ζώδιο , το φεγγάρι συνδέεται με το να σπάσει τον Πλούτωνα στα πιο ρεαλιστικά σημεία, στον Αιγόκερω. Αυτή η ένταση χρωμάτων όλο το χρόνο θα είναι μοναδική . Ο πλανήτης σας, ο Ερμής, έχει τρεις ανάδρομες κινήσεις αυτό το έτος, όλοι τους σε  ζώδια φωτιάς  (Κριός τον Απρίλιο, Λέων τον Αύγουστο, Τοξότη τον Νοέμβριο). Μετά από κάθε ανάδρομο, αισθανθείτε ενθουσιασμένοι για τον εαυτό σας και τη ζωή σας και παρακολουθήστε τα πάντα για σας. Τα σημάδια της γης σας εξουσιοδοτούν επίσης. Ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο για να κρατήσει τα οικονομικά και τις αισθησιακές απολαύσεις αξιόπιστες, αλλά και δυναμικές . Ο Κρόνος είναι ανάδρομος  στον Αιγόκερω από τον Απρίλιο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Τον Αύγουστο και τις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι ισχυρό διάστημα  για εσάς. Ο Άρης είναι  ανάδρομος  από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, καταλήγοντας στους τελικούς βαθμούς του προσανατολισμένου προς την εργασία Αιγόκερω. Πάρτε το χρόνο σας και μην κάνετε λάθη στην καριέρα σας και την κοινωνική ζωή. Και ναι, είναι μια κοινωνικά πολυάσχολη χρονιά. Απολαύστε τα όλα!

ΖΥΓΟΣ

Ξεχωριστή χρονιά θα  είναι για  εσάς για το 2018 . Να είστε έτοιμοι για τους  ανθρώπους  που θα σας πλησιάσουν  για συμβουλές και ηγεσία. Θα είναι εύκολο και θα έρθει φυσικά, χαλαρώστε και απολαύστε  όλη αυτή την όμορφη περίοδο .Την Πρωτοχρονιά, ο πλανήτης σας Αφροδίτη είναι ενδυναμωμένος μέσα από μια σχέση με τον ευγενή ήλιο και με μια εφαρμογή σε συνδυασμό με τον  ισχυρό Πλούτωνα. Εκτελέστε την εξουσία σας με χάρη και γενναιοδωρία. Αυτό δίνει στους ανθρώπους περισσότερους λόγους να σας σεβαστούν και να σας  αγαπήσουν. Οι τρεις ανάδρομες κινήσεις του Ερμή  βρίσκονται σε σημεία  φωτιάς. Αυτό μπορεί να επιβραδύνει μια ταραχώδη καθημερινή ζωή και στη συνέχεια να τελειώσει με μια μεγάλη έκρηξη ενέργειας, και πολλά άλλα. Τον Αύγουστο, δημιουργήστε κάτι πιο κομψό για εσάς. Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, ρυθμίστε τον εαυτό σας και προετοιμαστείτε για μια γευστική περίοδο διακοπών. Ο Άρης ανάδρομος από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα μπορούσε να καθυστερήσει ή να ανακατευθύνει σχέδια σταδιοδρομίας, αλλά θα τελειώσει με μια πιο σταθερή τροχιά σταδιοδρομίας.Η Αφροδίτη από τον Οκτώβριο μέχρι το πρώτο μισό του Νοεμβρίου, που τελειώνει στο Ζυγό, σας επηρεάζει περισσότερο. Η αγάπη θα κυριαρχήσει υπέρτατη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε ένα ισχυρό άτομο και μια δύναμη της φύσης το 2018 . Το έτος αρχίζει με τον πλανήτη σας Άρη που συνδέεται με την  επιρροή του Δία στον Σκορπιό. Μόλις αποφασίσετε για ένα σχέδιο δράσης, τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να σας επιβραδύνει. Την Πρωτοχρονιά, ο Ήλιος συνδέεται με τον σύγχρονο κυβερνώντα πλανήτη σας, τον Πλούτωνα. Η ένταση σας θα μπορούσε να φοβίσει τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας . Για να διευκολυνθεί αυτό η ευχάριστη Αφροδίτη συνδέει επίσης τον  Ήλιο με τον  Αιγόκερω . Μεγάλη επιτυχία και δημοτικότητα θα έχετε φέτος. Οι φετινές αναδρομικές μελέτες του  Ερμή  βρίσκονται σε ζώδια της φωτιάς . Η τρίτη ανάδρομη κίνησή του  τον Νοέμβριο και τις αρχές Δεκεμβρίου, είναι κυρίως στον Τοξότη, αλλά τελειώνει στα τέλη του Σκορπιού. Αυτό μπορεί να σας επηρεάσει περισσότερο, πιθανότατα στην κοινωνική ή εκπαιδευτική σας ζωή. Ο Άρης είναι  ανάδρομος από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όλα στον Αιγόκερω. Να είστε πιο στοχαστικοί στις προσπάθειές σας στην καριέρα σας και να εμφανιστείτε το Σεπτέμβριο έτοιμοι να θέσετε την επαγγελματική σας θέση στην κορυφή .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2018 τα πάντα θα  κινούνται με υψηλή ταχύτητα , αλλά σε εσάς θα δώσει έμπνευση καινούριες ιδέες και θα επιταχύνετε από εκεί. Ο πλανήτης σας Δίας είναι ισχυρός και φιλόδοξος και θα σας  σπρώξει να πηγαίνετε πλήρης προς την κατεύθυνση της επιτυχίας  . Την Πρωτοχρονιά, ο Δίας είναι σε μια εφαρμογή που συνδέεται με το απλό μυαλό του Άρη  σε σημείο να μην κινδυνεύετε να  σας πλανέψουν .  Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο το 2018. Έχετε μεγάλα πράγματα να κάνετε φέτος , να δείτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να πάτε πιο κάτω όλα αυτά που θέλατε τόσα χρόνια και δεν είχατε εύνοια. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας είναι όλοι μαζί στον Αιγόκερω καθώς ξεκινά το 2018, με τον Δία και τον Πλούτωνα σε ένα συνεταιριστικό  παρεάκι.  Τώρα θα δείτε  τους κόπους και τα αποτελέσματα να υλοποιούνται και αυτό όλο  θα διαρκέσει πάρα πολύ. Ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Σκορπιό από τον Μάρτιο μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Αυτό σας καθιστά την προσοχή  για να κάνετε προσεκτικές παρατηρήσεις και υπολογισμούς που προωθούν τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους σας. Στις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας αφήνει τον Σκορπιό και εισέρχεται στο σπίτι  σας ,δηλαδή στο δικό σας ζώδιο. Από εκείνο το σημείο μέχρι το τέλος του έτους, μπορεί να αισθανθείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει ή να σας επιβραδύνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωή  σας γίνετε όλο και πιο όμορφη  το 2018. Μια σαφέστερη προοπτική θα σας διευκολύνει πολύ στην επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας. Την Πρωτοχρονιά, ο ιδεαλιστικός Ποσειδώνας  βρίσκεται σε συνεταιριστικό παρεάκι  με τον Ήλιο και τη Αφροδίτη. Αυτό δεν είναι επιφανειακή γοητεία. Είναι ευλογία που θα φέρει στην ζωή σας  συμμάχους και καλή τύχη σε σας. Επίσης, ο Άρης και ο Δίας παραμένουν σε παραγωγική   θέση  με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Μπορείτε να παίξετε όλα σας τα θέλω και να το κάνετε με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Ο πλανήτης σας Κρόνος είναι τώρα στο σπίτι του στον Αιγόκερω, και αυτό σας εξουσιοδοτεί σε μεγάλο βαθμό. Το καλοκαίρι, ο Άρης είναι  ανάδρομος  στην αρχή του Υδροχόου και έπειτα στον Αιγόκερω. Επαναπροσδιορίστε και επαναπροσανατολίστε  τις μεγάλες αποφάσεις της ζωής σας  τώρα. Ο Κρόνος είναι  ανάδρομος από τα μέσα Απριλίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Μπορεί να είστε πιο ανυπόμονος και ίσως ανήσυχος τότε. Μην ανησυχείτε για δυσκολίες ή εμπόδια.  Αν δουλέψετε μεθοδικά  χρησιμοποιώντας την Συμπαντική βοήθεια  θα  κερδίσετε τα πάντα  δηλαδή όλα όσα έχετε ονειρευτεί και με μεγάλη επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το έτος 2018 είναι γεμάτο αλλαγές, Υδροχόοι μου , και όλο αυτό  σας κάνει  πιο ξεχωριστούς  και σημαντικούς. Μπορεί να μην παίρνετε πάντα τον εαυτό σας σοβαρά, αλλά  φέτος πρέπει να λάβετε αυτό που κάνετε σοβαρά για  να δείτε μεγάλη πρόοδο και επιτυχία.  Ο πλανήτης σας Ουρανός  κάνει μια αργή μετάβαση από και προς τα πίσω από τον Κριό στον Ταύρο τον Μάιο, στη συνέχεια μετακινώντας την  ανάδρομη  επιστροφή στον Κριό τον Νοέμβριο. Οι πιο θεμελιώδεις αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή θα μπορούσαν να αρχίσουν να συμβαίνουν φέτος. Ο Κρόνος, ο άλλος πλανήτης, είναι τώρα ασφαλώς στο σπίτι του   στον Αιγόκερω. Ο Κρόνος μπορεί να προσφέρει γείωση και σταθερότητα όταν ο Ουρανός ψηφίζει για την πειραματική και επικίνδυνη επιλογή. Το καλοκαίρι  με τον Άρη ανάδρομο  θα υπάρχει   ηρεμία στην ζωή σας και θα πρέπει ο εξωτερικός κόσμος να  κάνει πολλές προσπάθειες για να σας προσεγγίσει  .Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη  από τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Αυτό μπορεί να δώσει  μια υπερβολική  δόση αγάπης και να   δώσει και στους αγαπημένους σας χρόνο για να κάνετε πρακτικές βελτιώσεις στις σχέσεις σας. Σταθερό σημάδι  θα αντηχεί καλά με την εφαρμογή του Άρη- Δία  που ανοίγει  την νέα χρονιά του 2018 . Το πάθος , η δύναμη  και  η δημοτικότητα είναι  οι λέξεις-κλειδιά για εσάς φέτος εκμεταλλευτείτε τα πάντα στο έπακρο .

ΙΧΘΥΕΣ

Το έτος 2018 είναι  μία χρονιά  σκληρής  δουλειάς  και τα αστέρια δουλεύουν σκληρά για  εσάς . Την Πρωτοχρονιά, το φεγγάρι, ο Άρης, ο Δίας και ο Ποσειδώνας βρίσκονται όλα σε  ζώδια  νερού. Έχετε έντονες ευαισθησίες και απότομες ιδέες και διαίσθηση όλο το χρόνο. Τα  σημάδια της γης κρατούν τα πράγματα πραγματικά με τον Ήλιο, τη Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα όλα στο Αιγόκερω την Πρωτοχρονιά. Τον Μάιο, ο Ουρανός κάνει την πολυαναμενόμενη είσοδό του στον Ταύρο. Πρακτικές, υλικές ανησυχίες επισημαίνονται όλο το χρόνο, αλλά με τον Ουρανό στην παρέα, τίποτα δεν πρέπει να είναι βαρετό ή να θεωρείται δεδομένο. Ο πλανήτης σας Ποσειδώνας παραμένει στην καρδιά των Ιχθύων. Ανεξάρτητα από το πώς ο υλικός κόσμος προσπαθεί να προωθήσει την ατζέντα του, δεν θα χάσετε τα όνειρά σας. Ο άλλος πλανήτης σας, ο Δίας, ξοδεύει περισσότερο το χρόνο στον Σκορπιό, ο οποίος είναι  ανάδρομος  από τον Μάρτιο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Τα θεμελιώδη ζητήματα καθημερινής ζωής θα αντιμετωπιστούν άμεσα και εύκολα. Τον Νοέμβριο, ο Δίας αφήνει τον Σκορπιό και εισέρχεται στο σπίτι του σημάδι του Τοξότη. Ας αρχίσουν τα  όργανα να ηχούν.

HTML Hit Counter
Web Counter script type="text/javascript">