Home Ζώδια Βιρμανική Αστρολογία

ΒΙΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Βιρμανική αστρολογία βασίζεται στις  επτά μέρες της εβδομάδας και ερμηνεύει τους ανθρώπους ανάλογα με την ημέρα που γεννήθηκαν .

Εχετε γεννηθεί Τρίτη ; Πέμπτη; ή μήπως Σάββατο;

Λοιπόν όσο και αν σας φαίνεται παράξενο ,πρέπει να ξέρετε ότι στην Βιρμανία ,τη χώρα των μάγων,των αστρολόγων και των αλχημιστών ,η αστρολογία αυτή βασίζεται στις επτά μέρες της εβδομάδας ,που αντιστοιχούν  στους επτά πλανήτες . Η Δευτέρα ανήκει στην Σελήνη ,η Τρίτη στον Άρη ,η Τετάρτη στον Ερμή,η Πέμπτη στο Δία,η Παρασκευή στην Αφροδίτη ,το Σάββατο στον Κρόνο και η Κυριακή στον Ήλιο. Βρίσκοντας την ημέρα που γεννηθήκατε μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω τα χαρακτηριστικά σας ,αλλά βλέπετε αν ταιριάζετε και με τον σύντροφό σας .

ΔΕΥΤΕΡΑ

Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί Δευτέρα ,είστε άτομα τρυφερά ,ονειροπόλα και ευαίσθητα. Γνωστοί για την ποιότητά και την καλοσύνη σας ,έχετε την ικανότητα να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα  στους άλλους αλλά ούτε και στον εαυτό σας .με τον σύντροφό σας κάνετε υποχωρήσεις για να του δείξετε ότι τον αγαπάτε αλλά και γιατί φοβάστε μήπως τον χάσετε, καθώς σας είναι πολύ δύσκολο να μείνετε μόνοι σας .Έχετε την ανάγκη να ανοίγεστε στους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν και θέλετε να μοιράζεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας .Είστε πολύ δεκτικοί στα μηνύματα ,επιθυμείτε να ζήσετε αρμονικά και ο μόνος τρόπος ,κατά τη γνώση σας ,για να το καταφέρετε ,είναι να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς .Ας δούμε και τον συνδυασμό ανάμεσα σε συντρόφους .

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

Αυτοί οι δύο άνθρωποι συννενοούνται απόλυτα και εκτιμούν βαθιά ο ένας τον άλλον. Ίσως λείπουν από τη σχέση τους οι μικρές εκείνες διαφορές,που προσθέτουν το αλατοπίπερο.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΡΙΤΗ

Σε νεαρή ηλικία αυτός ο συνδυασμός συχνά δεν αποδίδει,γιατί τα δύο αυτά άτομα δεν έχουν τις ίδιες δραστηριότητες .Περνώντας τα χρόνια όμως ο τρόπος ζωής τους ταυτίζεται και τα προβλήματα λύνονται.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για καλό συνδυασμού .Η σχέση λειτουργεί ομαλά σε νεαρή ηλικία ,αργότερα όμως οι διαφορές μπορεί να γίνουν αξεπέραστες .

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ

Ένας πολύ καλός συνδυασμός όχι μόνο στον έρωτα ,αλλά και στον επαγγελματικό τομέα.Στο ζευγάρι αυτό οι ανέσεις ,τα υλικά αγαθά και η κοινωνική ζωή παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για έναν πολύ καλό συνδυασμό .Τυχόν μικροπροβλήματα δεν θα σταθούν εμπόδιο σ'αυτή την σχέση,με την προυπόθεση ότι η γυναίκα θα ξέρει πως να την κρατήσει ζωντανή.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Σε αυτό το ζευγάρι ,αυτός που γεννήθηκε Δευτέρα προσφέρει την ενστικτώδη γνώση του για την ζωή και ο Σαββατογεννημένος  την ορμητικότητα και τη φιλοδοξία του.Αχτύπητο ντουέτο.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Προυπόθεση  για την επιτυχία είναι να σέβεται ο ένας τις αποφάσεις και τα δικαιώματα του άλλου.Αν ο καθένας περιοριστεί στο ρόλο του, όλα θα πάνε καλά.

ΤΡΙΤΗ

Είστε άτομα γενναιόδωρα και παθιασμένα στον έρωτα .Γοητεύετε με το σπινθηροβόλο πνεύμα σας ,το χιούμορ αλλά και με την έντονη προσωπικότητά σας .Δύσκολα όμως κάποιος θα σας κατακτήσει ,καθώς έχετε μεγάλη ανάγκη για ανεξαρτησία.Πάνω απ'όλα αγαπάτε την ελευθερία σας και δεν φοβάστε παρά μόνο ένα πράγμα ,τη μονοτονία και τη μιζέρια της καθημερινότητας .Οι στόχοι που θέτετε συνήθως στην ζωή σας δεν έχουν σχέση με τα υλικά αγαθά.Αντίθετα ,επιθυμείτε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες ,να ταξιδέψετε ,να γνωρίσετε ό,τι πιο νέο και παράξενο υπάρχει. Κατά τη γνώμη σας ,η ζωή είναι ένα παιχνίδι που ωφείλει να είναι συναρπαστικό ,αλλιώς δεν έχει καμμιά αξία.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

Βλέπετε τον συνδυασμό στην ημέρα Δευτέρα.

ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΡΙΤΗ

Ή θα μοιράζονται ανά πάσα στιγμή τον ενθουσιαμό ,την αγάπη και τη φιλία τους ή την τάση τους για ανεξαρτησία θ' αποδεχθεί τόσο ισχυρή,που θα τραβήξει ο καθένας το δικό του δρόμο.

ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Στην Βιρμανική αστρολογία αυτός θεωρείται ο τελειότερος συνδυασμός. Έρωτας ονειρεμένος,ταύτιση απόψεων.Με λίγα λόγια βρήκατε αυτό που ψάχνατε.

ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ

Οι φίλοι και οι γνωριμίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σ'αυτο το ζευγάρι. Στην πραγματικότητα έχουν ανάγκη τους άλλους για να τα πάνε καλά οι δυο τους .

ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Καλός συνδυασμός ,κυρίως όσον αφορά επαγγελματικές ή φιλικές σχέσεις .Μπορεί όμως να υπάρξουν διαφωνίες κατά την διάρκεια της συμβίωσης ή σε θέματα που θα αφορούν την ανατροφή των παιδιών.

ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Έχουν πολλά κοινά σημεία στον πνευματικό τομέα,αλλά λείπουν οι έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις .Αν ο καθένας διατηρήσει την αυτονομία του, όλα θα εξελιχθούν ομαλά.

ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Έρωτας ,αρμονία,κατανόηση,αγάπη ,διάρκεια .Όλα μέλι -γάλα.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Όσοι έχουν γεννηθεί ημέρα Τετάρτη είναι γνωστοί για την τιμιότητα,την ευθύτητα και την απλότητα της σκέψης τους. Διακριτικοί και συγκρατημένοι ,ξέρουν να κρατάνε τα προσχήματα,όταν χρειάζεται ,και να τα βγάζουν πέρα με τις δυσκολίες ή τις ευθύνες που αναλαμβάνουν .Στην αγάπη χρειάζονται ασφάλεια ,ειλικρίνεια και σταθερότητα.Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν εμπιστεύονται τον κεραυνοβόλο έρωτα.Αντίθετα ,προτιμούν να χτίζουν με υπομονή στις σχέσεις τους ,μαθαίνοντας στο σύντροφό τους ότι οι υποχωρήσεις και η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη συνταγή για μια επιτυχημένη συμβίωση.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

Βλέπετε τον συνδυασμό στην ημέρα Δευτέρα .

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΡΙΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Τρίτη .

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Αγαπούν ο ένας τον άλλον βαθιά και σταθερά .Πολλές φορές όμως αυτή η σταθερότητα γίνεται συνήθεια .Πρέπει να προσέξετε την ρουτίνα .

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ

Υπάρχει μια διαρκής σύγκρουση ,καθώς αυτός που γεννήθηκε Πέμπτη αποφεύγει τη δέσμευση. Αυτοί οι δύο άνθρωποι μάλλον κινούνται σε διαφορετικό μήκος κύματος.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Έλκεται ό ένας από τον άλλον ,ωστόσο οι συγκρούσεις και τα σκαμπανεβάσματα είναι πολλά.Μόνο με τεράστια υπομονή μπορούν να τα καταφέρουν .

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Πολύ καλός συνδυασμός σε όλα τα επίπεδα .Αν και αυτός που γεννήθηκε την Τετάρτη είναι τίμιος και ειλικρινής και αυτός που γεννήθηκε το Σάββατο είναι ατομιστής και πεισματάρης,η φλόγα του έρωτα τους να ξεπεράσει τις διαφορές.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Σε αυτή την σχέση ό ένας  είναι υπερκινητικός και δραστήριος ,ενώ ο άλλος μονίμως ακολουθεί.Αν συντονιστούν κάποια πράγματα ,κάτι μπορεί να γίνει.

ΠΕΜΠΤΗ

Αν έχετε γεννηθεί ημέρα Πέμπτη ,είστε ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι σε ό,τι αφορά τον έρωτα .Συχνά χάνεστε μέσα σε όνειρα και αυταπάτες,καθώς σας κυνηγά μια εμμονή με την οικογενειακή δέσμευση ,την οποία κυριολεκτικά τρέμετε .Σας αρέσει η ελευθερία ,η περιπέτεια και οι καινούριες εμπειρίες και θέλετε διαρκώς να επαναπροσδιορίζετε τα σημεία αναφοράς σας.Συχνά είστε ασταθείς όχι από επιπολαιότητα ,αλλά από φόβο μήπως οδηγηθείτε με το σύντροφό σας στη ρουτίνα και την μιζέρια.Έχετε ιδιαίτερη έφεση στις Τέχνες και ασκείτε στο άλλο φύλλο ακαταμάχητη γοητεία. Φροντίστε , αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι ,να βρείτε τον τρόπο για να περνάτε καλά με τον άνθρωπό σας,αλλιώς γρήγορα θα νιώσετε και πάλι ασφυκτικά.

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Δευτέρα .

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΡΙΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Τρίτη.

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Τεταρτη.

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ

Είναι μαζί επειδή μοιάζουν πολύ.Για να μπορέσει όμως αυτή η σχέση να διαρκέσει ,θα πρέπει να στραφούν προς άλλους ορίζοντες,λιγότερο υλικούς.

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει ένταση και ανταγωνισμός .Στον επαγγελματικό και τον οικονομικό χώρο αποτελείτε ένα πολύ ταιριαστό συνδυασμό. Μαζί θα κάνετε πολλά λεφτά. Επωφεληθείτε!!

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Εξαιρετικός συνδυασμός σε όλους τους τομείς.Μην αφήσετε μικροπροβλήματα να μπούν ανάμεσά σας .Τέτοιες σχέσεις δε γίνονται εύκολα.

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Στη σχέση αυτή ο άντρας έχει το πάνω χέρι και η γυναίκα ακολουθεί.Είναι μοιραίο,που λένε, γι'αυτό συμμορφωθείτε .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αυτή η μέρα στη Βιρμανική αστρολογία θεωρείται η πιο ελκυστική της εβδομάδας .Έτσι ,όσοι γεννήθηκαν την Παρασκευή είναι οι πιο τυχεροί απ'όλους ,μια που εκπέμπουν μια περίεργη και απροσδιόριστη γοητεία. Ρομαντικοί από τη φύση τους ,συναρπάζονται από καθετί όμορφο και δίνουν την εντύπωση με τον τρόπο που κινούνται ,κοιτάζουν ή μιλούν ότι έχουν την αρμονία μέσα τους. Η τρυφερότητα ,ο αισθησιασμός και η υπερβολική τους ευαισθησία είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά τους ,ενώ η μεγαλύτερη φιλοδοξία τους είναι να ζήσουν μια πραγματικά ευχάριστη ζωή. Η συναισθηματική μοναξιά τους προκαλεί φόβο και βρίσκουν την πραγματική τους ισορροπία μόνο μέσα σε μια γόνιμη σχέση ή στην οικογένειά τους.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Δευτέρα .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΜΕ ΤΡΙΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Τρίτη .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Τετάρτη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό  στην ημέρα Πέμπτη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στον συναισθηματικό τομέα πρόκειται για έναν άριστο συνδυασμό με πολύ τρυφερότητα και αρμονία. Στους υπόλοιπους τομείς όμως όλα είναι απλώς θέμα σωστού timing.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Είναι δύσκολο να βρεθεί  ισορροπία .Υπάρχει σύγκρουση προσωπικότητας και έλλειψη συνεννόησης. Με τα χρόνια οι διαφορές  εκλείπουν ,αλλά μπορείτε να περιμένετε ;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο ένας γοητεύεται από τον άλλον και η ερωτική έλξη είναι μεγάλη .Παρ'όλα αυτά σύντομα αποδεικνύεται ότι έχουν βασικές διαφορές χαρακτήρα .με υπομονή και σύνεση μπορεί να βρουν λύση.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Όσοι έχουν γεννηθεί Σάββατο είναι μυστηριώδεις και μυστικοπαθείς .Δεν εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματά τους και έχουν ανεξάρτητο χαρακτήρα .Έχουν φαντασία και διακρίνονται από έντονο εγωισμό.Πολλοί λένε πως όποιος έχει γεννηθεί Σάββατο είναι ατομικιστής και δεν κοιτά άλλον από τον εαυτό του. Αυτό μπορεί να μην είναι πάντα αλήθεια ,ωστόσο το εγώ αυτού του ανθρώπου είναι πολύ ισχυρό .Στον έρωτα δυσκολεύεται να βρει τις ισορροπίες ,καθώς διχάζεται ανάμεσα στη διάθεσή του να μοιραστεί τα πάντα ή να τα κρατήσει όλα για τον εαυτό του.Γι' αυτό καλό θα ήταν ν' αφήσει μια σχέση που τον ενδιαφέρει ,να δοκιμαστεί στο χρόνο και μετά να προχωρήσει σε σοβαρή δέσμευση .

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Δευτέρα .

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΡΙΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα  Τρίτη .

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Τετάρτη .

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ

Βλέπετε  τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα  Πέμπτη .

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Παρασκευή.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Και οι δύο ατομιστές και πεισματάρηδες ,θα είναι ευτύχημα αν καταφέρουν να συνυπάρξουν .Νικητής θα βγει αυτός που διαθέτει περισσότερη φιλία παρά έρωτας.Μπορεί όμως να τα καταφέρουν .

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Είναι μια σχέση αλληλοσυμπλήρωσης ,αλλά υπάρχει περισσότερη φιλία παρά έρωτας. Μπορεί όμως να τα καταφέρουν .

ΚΥΡΙΑΚΗ

Παρορμητικοί και με ισχυρή θέληση ,σας οδηγεί το πάθος σε 'ο,τι κι αν κάνετε .έχετε ανάγκη να είστε περήφανοι για τον σύντροφό σας ,ενώ δυσκολεύεστε να κάνετε συμβιβασμούς και να θυσιάσετε έστω και λίγη από την ελευθερία σας. Δυναμικοί και παρορμητικοί ,είστε περήφανοι συχνά η κινητήρια δύναμη στη σχέση σας. Ό,τι κι αν κάνετε πάντως ,το ζείτε με ένταση και αφιερώνεστε σ'αυτό ,πέφτετε με τα μούτρα στη δουλειά ,απολαμβάνετε την παρέα των φίλων ,τα δίνετε όλα στον άνθρωπο που ποθείτε .Είστε γενικά απαιτητικοί,τόσο από τους άλλους ,όσο και από τον ίδιο σας τον εαυτό ,τελειομανείς και αυστηροί .Έχετε πολύ αγάπη μέσα σας,συχνά όμως δεν ξέρετε πως να την εκφράσετε ,με αποτέλεσμα να μοιάζετε απόμακροι και ψυχροί ,χωρίς να είστε.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Δευτέρα .

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΡΙΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Τρίτη.

ΚΥΡΙΑΚΗ  ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην  ημέρα Τετάρτη .

ΚΥΡΙΑΚΗ  ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Πέμπτη.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Βλέπετε τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Παρασκευή .

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Βλέπετε  τον ίδιο συνδυασμό στην ημέρα Σάββατο .

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Εδώ γίνεται λόγος για σχέση ισχύος και μάχη επιρροής, εκτός κι αν οι δύο σύντροφοι βοηθούν ο ένας τον άλλον για κάποιο κοινό σκοπό,για παράδειγμα τα παιδιά.


HTML Hit Counter
Web Counter script type="text/javascript">